Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Özgörevleri1. Öğrencilerin, akademik bilgilerle donatılmış ve yine akademik platformda kazandırılan sektörel becerilere sahip,2. Türk ve Dünya mutfak sanatlarının tüm inceliklerini en iyi şekilde bilen,3. Mutfak tasarımı, işleyişi ve yönetimiyle ilgili her türlü donanıma sahip,4. Çeşitli yelpazede yer alan yiyecek ve içecek işletmelerinde etkinlik ve verimliliği geliştirmek suretiyle yöneticilik vasıf ve bilgilerine sahip,5. Takım çalışmasına yatkın, yenilikçi, yaratıcı, girişimci, gözlemleyen ve analiz eden, sorunları en hızlı şekilde ve en kısa sürede çözen,6. Sektörde geleceğin söz sahibi, başarılı, mutfak çalışanları, şefleri ve yöneticileri olarak yetiştirilmesidir. Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş LinkedIn'de Paylaş E-posta Gönder Whatsapp'ta Paylaş