‘Aşkın Konferansı’ Beykent Üniversitesi Büyükçekmece Yerleşkesi Yeni Binada Gerçekleşti
Tarih: 07 Aralık 2018

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu Moda Tasarımı Programı ve Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı bölümünün ortaklaşa düzenlediği, Veysel Balin’in konuşmacı olarak katıldığı ‘Aşkın Konferansı’ adlı moda söyleşisi Büyükçekmece Yerleşkesi Yeni Binada gerçekleştirildi.

Balinler Tekstilin kurucusu Veysi Balin konuşmacı olarak katıldığı konferansta; gelişmeler ve sektörü nelerin beklediğini öğrencilerimizle paylaştı.

Öğrencilerimizin sorularını yanıtlayan Veysel Balin, üretim süreçleri ile ilgili daha detaylı teknik bilgi paylaşmak adına öğrencilerimizi fabrikasına davet etti. Öğrencilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleşen konferans, plaket ve çiçek takdimi ile sona erdi.