Tarih: 24 Mart 2021 Bu Akşam Yemekte Zeytinyağı Var Katılımcı Konuk: Prof. Dr. Fügen Durlu Özkaya Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi - Türk Mutfak Kültürü Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Moderatör: Dr. Öğr. Üyesi Esat Özata - Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Tarih: 24.03.2021 Saat: 19.00-20.30 Düzenleyen: Güzel Sanatlar Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Öğrenci Dekanlığı Gastronomi Kulübü *Etkinlik ZOOM üzerinden yapılacaktır. Meeting ID: 951 3755 5518 İlgili Görseller Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş LinkedIn'de Paylaş E-posta Gönder Whatsapp'ta Paylaş
Tarih: 24 Mart 2021 Bu Akşam Yemekte Zeytinyağı Var Katılımcı Konuk: Prof. Dr. Fügen Durlu Özkaya Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi - Türk Mutfak Kültürü Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Moderatör: Dr. Öğr. Üyesi Esat Özata - Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Tarih: 24.03.2021 Saat: 19.00-20.30 Düzenleyen: Güzel Sanatlar Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Öğrenci Dekanlığı Gastronomi Kulübü *Etkinlik ZOOM üzerinden yapılacaktır. Meeting ID: 951 3755 5518 İlgili Görseller