Tarih: 08 Nisan 2021 Disiplinler Arası Gastronomi Araştırmaları Konuk: Dr. Öğr. Üyesi Ozan Güler - Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Moderatör: Dr. Öğr. Üyesi Esat Özata Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Başkanı Tarih: 08.04.2021 Saat: 19.30 - 20.30 Düzenleyen: Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrenci Dekanlığı, Gastronomi Kulübü *Etkinlik ZOOM Üzerinden Yapılacaktır. Meeting ID: 955 7316 1963 İlgili Görseller Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş LinkedIn'de Paylaş E-posta Gönder Whatsapp'ta Paylaş
Tarih: 08 Nisan 2021 Disiplinler Arası Gastronomi Araştırmaları Konuk: Dr. Öğr. Üyesi Ozan Güler - Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Moderatör: Dr. Öğr. Üyesi Esat Özata Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Başkanı Tarih: 08.04.2021 Saat: 19.30 - 20.30 Düzenleyen: Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrenci Dekanlığı, Gastronomi Kulübü *Etkinlik ZOOM Üzerinden Yapılacaktır. Meeting ID: 955 7316 1963 İlgili Görseller